INSTRUKTØRERNE

Instruktørerne offentliggøres løbende, så hold dig opdateret her og på vores facebookside!

ANDREAS TOPHØJ

Andreas spiller violin, underviser på folkemusiklinjen på MGK i Kolding og er med i flere forskellige bands, bl.a. Basco! På FolkCamp er Andreas en garanti for den gode energi, de fede tunes og flot langt hår. Udenpå er Andreas fyldt med hurtige kommentarer og jokes men indeni gemmer sig en blød bamse der elskerat få slik og give krammere.

ANNMARIE GRAMS

Annmarie er uddannet folkemusiker på tværfløjte, underviser bl.a. i Syddansk Folkemusik Talentskole og spiller i bands som ARK. Annmarie skal på FolkCamp arbejde mest med blæserne og her kan vi allesammen glæde os til fine stemmer, fede riffs og masser af blæser-fest! Annmarie bliver det perfekte bær på toppen af FolkCamp-islagkagen og vi kan slet ikke få armene ned!

FREDERIK PUSTELNIK

Hænderne i vejret, for her kommer Frederik Pustelnik! 
Frederik spiller violin bl.a. i bandet D.u.K og er en fænomenal danser og danseinstruktør – og så er han holdets festabe, fyldt med store smil og masser af energi. Altid klar på at lege, spille, danse og give den gas, Frederik kan og vil det hele og derfor er vi SÅ heldige at Frederik er instruktør på FolkCamp!

JONAS KONGSTED FREDERIKSEN

Hold vejret for Jonas Kongsted! Om det er omme bagerst i orkesteret sammen med bassisterne, i front på violinen, i midten med guitarerne eller som musiker til danserne er Jonas en garanti for det højeste faglige niveau, den dygtigste musikpædagog, det mest rolige temperament – og så er han virkelig god til at danse palmedans. Jonas er underviser i diverse musikskoler på Fyn, i Syddansk Folkemusik Talentskole og spiller i bands som Trias. Stort HURRA for Jonas!

 JONATHAN FJORD BREDHOLT

Nøj hvor har vi glædet os til at præsentere Jonathan Bredholt! Jonathan er uddannet på rytmisk klaver men er opvokset med folkemusikken helt ind i knoglerne og spiller bl.a. i bands som Hvalfugl. Med Jonathan får man de fineste melodier, de helt perfekte akkorder og masser af groove men det bedste af det hele er Jonathans store hjerte og varme grin! Masser af hjerter til Jonathan! 

KEVIN LEES

Vi skal fejre et (for nogen) nyt ansigt på FolkCamp, nemlig Kevin Lees! Kevin er violinist, underviser på aftenskole og spiller i bands som Inver. Kevin er oprindeligt fra England og har fordybet sig i både keltisk og dansk folkemusik og så er han vokset op med at spille til folkedans. Kevin var med i de allerførste år på FolkCamp og vi er så glade for at have fået ham tilbage igen – med Kevin får vi nemlig de fede tunes, masser af swing og groove og så er han holdets sportsmand, Kevin har nemlig for et par år siden vundet DM i…. Squash! Store klapsalver til Kevin!

 

NYHED!
Ønsker du endnu mere information om kurser, stævner, workshops og lign. for de 10-15 årige med en interesse for folkemusik og folkedans så læs mere om vores nye mailliste her!

Webmaster - Søren Hygum
Indhold af FolkCamps arrangører

Læs mere om vores privatlivspolitik