STØTTER

 

STATENS KUNSTFOND

Vores helt store økonomiske støtter er Amatørmusikpuljen under Statens Kunstfond! Alle årene med FolkCamp har kunne lade sig gøre fordi Statens Kunstfonder enige med os i at FolkCamp er noget nær det bedste på jord! Det betyder, at FolkCamp modtager økonomisk støtte, hvilket gør, at sommerlejren kan gennemføres med instruktører der får løn, skolen betales og deltagerprisen holdes på et fornuftigt niveau. Vi er SÅ taknemmelige og glade for at Amatørmusikpuljen også i år har valgt at støtte FolkCamp! TAK! Af hjertet tak!

 

FOLKEDANS DANMARK

Folkedans Danmark er vores anden støtte, der er en paraplyorganisation af folkedanserforeninger i Danmark og udover at holde styr på en masse dansere bliver der også arrangeret kurser, stævner, afholdt instruktøruddannelse og meget meget mere!
Tag et kig på både deres hjemmeside og deres Facebookside – på sidstnævnte kan du faktisk være heldig at finde et billede med ikke mindre end 2 arrangører, 1 instruktør, 1 tidligere praktikant, 1 tidligere hjælper og 1 kommende hjælper, PÅ SAMME BILLEDE?! Stort hurra for Folkedans Danmark!

 

NYHED!
Ønsker du endnu mere information om kurser, stævner, workshops og lign. for de 10-15 årige med en interesse for folkemusik og folkedans:
Læs mere om vores nye mailliste her!

 

Webmaster - Søren Hygum
Indhold af FolkCamps arrangører

Læs mere om vores privatlivspolitik