ARRANGØRER

Noa Shamir, Ellen Wanned Østerby & Lisa Storm Smedegaard

 

Noa har danset folkedans siden hun var 10 år og har arbejdet med børn og unge siden hun som 16-årig begyndte at undervise i den lokale børnefolkedanserforening. Hun spiller violin og arbejder som læge til daglig.

Ellen startede ud med klarinetten og har travet Randers’ gader og stræder tynde med Randers Pigegarde. Siden da er hun skiftet til tenorsaxofonen og så arbejder hun til daglig på Århus Universitet.

Lisa er vokset op med folkedans fra hun var helt lille og har sidenhen også snuset til moderne dans, bl.a. gennem en 1-årig danseuddannelse. Lisa danser sammen med Ellen på det superseje dansehold Embla og så læser hun medicin.

 

Noa & Ellen mødte hinanden som små søde pus på FolkCamp. De daværende arrangører lagde FolkCamp til side og i flere år var der ingen verdens bedste sommerlejr til musik- og danseglade 10-15 årige. Disse mørke år sluttede i 2013 og siden da har der været FolkCamp hvert år den første uge af sommerferien. Efter et par år kom Lisa til først som hjælper på FolkCamp og er nu en del af arrangør-teamet!

NYHED!
Ønsker du endnu mere information om kurser, stævner, workshops og lign. for de 10-15 årige med en interesse for folkemusik og folkedans:
Læs mere om vores nye mailliste her!

 

Webmaster - Søren Hygum
Indhold af FolkCamps arrangører

Læs mere om vores privatlivspolitik